Cu ocazia intrării în NOUL AN ți-am pregătit o surpriză!

Cu ocazia intrării în NOUL AN
ți-am pregătit o surpriză!

ACEASTĂ OFERTĂ SPECIALĂ EXPIRĂ CÂND CRONOMETRUL AJUNGE LA ZERO

PENTRU DOAR CÂTEVA ZILE, ȚI-AM PREGĂTIT O SURPRIZĂ!

DISCOUNT 80% 97 euro 97 lei

Din păcate, oferta a expirat!

Dar încă poți cumpăra acest Masterclass la un preț foarte bun.

MasterClass

Puterea Vindecătoare a

Iertării Dumnezeiești

ACCES PE VIAȚĂ | SUSȚINERE DIRECTĂ 21 ZILE

[DISCOUNT 80%] ACCES PE VIAȚĂ CU DOAR 97 LEI

Această ofertă expiră în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce reprezintă Crăciunul?

Crăciunul nu este despre cadouri scumpe și mese îmbelșugate...

Să ne amintim mereu că Bunul Dumnezeu, într-un gest de iubire necondiționată, a trimis pe Fiul Său pentru a ne aduce iertare și pentru a ne elibera de povara păcatelor noastre.

Această învățătură profundă și plină de sens nu este doar o amintire a trecutului, ci și o chemare la acțiune pentru noi toți.

Așadar, în acest sezon festiv, să ne inspirăm din nașterea lui Iisus Hristos și să cultivăm iertarea atât pentru cei care ne-au greșit, cât și pentru noi înșine.

Iertarea este soluția!

Știai că cea mai răspândită și mai serioasă cauză a bolilor și problemelor de sănătate, cu care oamenii se confruntă, este refuzul sau incapacitatea de a ierta?

Acest blocaj de care uneori ne agățăm cu mult patos, este una dintre marile cauze ale nefericirii și scade foarte mult calitatea vieții pe toate planurile.

Din fericire, iertarea nu este deloc greu de îmbrățișat, este chiar o înclinație naturală a sufletului atunci când ființa umană apelează ajutorul divin.

Odată ce începem să iertăm, acest act devine din ce în ce mai ușor și suntem eliberați de o multitudine de regrete, resentimente, frici și alte emoții nefaste.
Iertarea este cheia care deschide porțile inimii și care ne transformă viața profund.

În plus, după ce ne reamintim cum să iertăm și gustăm acea pace și împlinire, iertarea devine chiar reflex, pentru că este una dintre căile cele mai rapide către fericire iar inima noastră știe aceasta.

Cel mai frumos cadou este iertarea...” Maica Tereza

Beneficiezi de ACCES PE VIAȚĂ cu doar 97 lei!

ACESTĂ OFERTĂ EXPIRĂ ÎN:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiezi de ACCES PE VIAȚĂ și susținere directă timp de 21 zile începând de duminică 26 mai, cu doar 97 lei.

UITE CE ȚI-AM PREGĂTIT

Vei primi toate materialele de care ai nevoie pentru a înțelege și a pune chiar acum în practică tehnica iertării și a obține rezultatele dorite.

🙏 Un workshop teoretic în care analizăm conceptul iertării din multiple puncte de vedere (atât spiritual, cât și psiho-emoțional)
🙏 Un workshop explicativ, cu tot ceea ce e necesar să cunoști pentru a putea realiza tehnica, cu maxim de rezultate
🙏 Tehnica propriu-zisă a iertării, în format audio
🙏 Suport de curs (material scris) cu cele mai importante noțiuni legate de iertare
🙏 Alte resurse, materiale și recomandări (filme, cărți etc.) care te vor ajuta să înțelegi din ce în ce mai bine, din multiple perspective, puterea binefăcătoare a iertării dumnezeiești

Costul acestui curs complet despre iertare este de 485 97 lei și beneficiezi de acces PE VIAȚĂ, într-o platformă online securizată, la tot conținutul acestui program!

Vei avea ACCES LIFETIME, pe viață, la toate materialele din acest program și, în plus, vei avea parte de sprijin și ghidare directă timp de 21 zile, timp în care vom practica împreună zilnic tehnica iertării.

Vei avea acces la un grup suport de WhatsApp, unde vei putea împărtăși trăirile tale, vei fi ajutat să depășești obstacolele care apar și vei primi răspuns la toate întrebările.

Programul de 21 zile va începe duminică, 26 mai!

Beneficiind de grația divină care se manifestă pentru noi toți în această perioadă a sărbătorii Învierii Domnului, dar și de susținerea generată de practica la unison, în grup, vom reuși să ne deschidem inimile și să depășim toate obstacolele care ne împiedică să trăim în armonie.

NU RATA ACEASTĂ ȘANSĂ

Beneficiezi de acces pe viață la acest curs complet despre iertare cu doar 97 lei. Acest preț modic va fi valabil pentru doar câteva zile.

Beneficiezi de acces pe viață la acest curs complet despre iertare cu doar 97 lei. În plus, beneficiezi de ghidare zilnică și susținere
timp de 21 zile într-un grup suport de WhatsApp. Acum este ultima șansă de a beneficia de acest preț modic.

[DISCOUNT 80%] ACCES PE VIAȚĂ CU DOAR 97 LEI

În rugăciunea Tatăl nostru se spune:

”Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri...”

Atunci când manifestăm energia divină a iertării și noi, la rândul nostru, suntem iertați de Dumnezeu pentru faptele rele pe care le-am săvârșit în trecut.

De asemenea, atunci când iertăm, iertăm nu doar persoana care ne-a făcut rău, ci și faptele sale la adresa noastră. În acest fel, răspundem cu bine la răul care ne-a fost făcut, rezonăm cu energia Binelui Dumnezeiesc și devenim astfel capabili să neutralizăm acel rău , să alchimizăm în ființa noastră acea situație în care am suferit.

Iertarea este un cadou dumnezeiesc pe care ni-l facem în primul rând noua înșine, pentru că, adeseori, persoana care ne-a făcut rău nu este deloc deranjată de neputința noastră de a ierta. Doar noi înșine suferim din această cauză.

Beneficiezi de ACCES PE VIAȚĂ cu doar 97 lei!

ACESTĂ OFERTĂ EXPIRĂ ÎN...

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiezi de ACCES PE VIAȚĂ și susținere directă timp de 21 zile începând de duminică 26 mai, cu doar 97 lei

Câteva testimoniale

ACESTĂ OFERTĂ EXPIRĂ ÎN...

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiezi de ACCES PE VIAȚĂ și susținere directă timp de 21 zile începând de duminică 26 mai, cu doar 97 lei

CONTACTEAZĂ-NE

email: contact@theodorpop.com

telefon: 0747 342 461