Lecție 1 de 0
In Progress

💎 Întâlnirea cu Dr. Cătălin Luca (2) – Cura cu citrice 2

Theodor septembrie 27, 2023

Cura cu citrice

   Limfa este un lichid transparent, care circulă prin vasele şi ganglionii limfatici, şi în spaţiile intercelulare, mediind schimbul de substanţe între sânge şi ţesuturi. Deoarece trebuie să transporte substanţele nutritive şi să preia resturile, limfa este bogată în deşeuri. O metodă eficientă pentru a elimina într-un timp scurt toate aceste deşeuri/ toxine constă în următoarea cură de purificare a limfei: Cura de purificare a limfei cu citrice.

 Cura cu citrice pentru purificarea limfei durează 3 zile şi se poate face de 2 – 3 ori pe an. În această cură sunt necesare aproximativ 60 de grame de sulfat de magneziu (sare amară) – foarte eficientă, întrucât atrage în intestine toate substanţele toxice, împreună cu alte reziduuri, eliminându-le apoi prin scaun. De asemenea, în cură mai sunt necesare 15 – 20 kilograme de citrice – portocale, grapefruit, clementine, mandarine, lămâi – din care se va obţine sucul, după preferinţă şi în orice combinaţie. Se consumă 2 litri de suc de citrice proaspăt preparate, care se vor dilua cu 2 litri de apă curată de izvor sau apă plată. În total se obţin 4 litri de suc, care se consumă pe parcursul zilei. Nu se consumă alte alimente!

   Iată cum se procedează: • Dimineaţa, la ora 8:00, se dizolvă o linguriţă cu sare amară într-un pahar mare de apă (sau suc de citrice) şi se consumă pe ‘’nerăsuflate’’ O jumătate de oră mai târziu, respectiv, la 8:30, se consumă jumătate de pahar de suc de citrice combinat cu jumătate de pahar cu apă. În continuare, din 30 în 30 de minute, se consumă aceeaşi compoziţie, până la terminarea întregii cantităţi de apă şi suc – în total 4 litri. • Nu se mănâncă alte alimente întreaga zi. Dacă însă, spre seară, apare senzaţia de foame, se pot consuma 1 – 2 portocale, grapefruit sau puţină ţelină (o bucățică de rădăcină). În cazul în care se instalează setea, până la sfârşitul zilei se poate bea apă, după dorinţă. Acelaşi procedeu se urmează timp de 3 zile. Cura cu suc de citrice elimina masiv toxinele,

 Perioada de după purificare: După cele 3 zile de cură, în a 4-a zi, este important să se adopte o dietă uşoară, compusă din fructe şi legume. În nici un caz nu se va reveni la modul obişnuit de alimentaţie, deoarece organismul ar suferi un şoc. Spre exemplu, dimineaţa se poate servi o salată cu fructe de sezon, date pe răzătoare sau tăiate felii. Fructele pot fi îndulcite cu miere şi presărate cu 8 linguriţe de nuci sau migdale, mărunţite. Mai târziu, se consumă 2 pahare de suc proaspăt de fructe sau legume. La prânz se servesc fructe şi 0,3 litri suc proaspăt de legume şi fructe. Seara, se consumă o combinaţie din mai multe sucuri. După cura de purificare a limfei, organismul va fi uşor slăbit, însă specialiştii spun că acest fapt nu trebuie să îngrijoreze. Curând, starea generală va fi complet transformată, plină de vitalitate. Efectele curei cu citrice Pe parcursul celor 3 zile, în care se consumă 12 litri de sucuri de citrice, diluate cu apă, se elimină aproximativ 12 litri de limfă toxică, care va fi înlocuită cu aceeaşi cantitate de suc alcalin, contribuind la refacerea organismului. Mai exact, se produce o purificare puternică a limfei, iar pentru că aceasta hrăneşte toate organele, se va produce o purificare globală a întregului organism, precum şi o eliminare masivă de toxine. Se obţine în schimb o cantitate uriaşă de energie, stare de optimism. Efectele vor fi foarte vizibile şi la nivelul pielii: pielea devine fină, impurităţile dispar, precum şi petele sau coşurile. De asemenea, edemele, inflamaţiile sau abcesele se resorb sau se atenuează.

   Sfaturi: Este bine ca o astfel de cură să fie urmată în weekend sau în vacanţă, deoarece se produce o purificare puternică, iar sarea amară va determina mersul de mai multe ori la toaletă în timpul dimineţii.

Răspunsurile

Scrie-ne si noi te sunăm pentru a discuta gratuit.