CADOU! ACEST eBOOK ESTE ACUM 100% GRATUIT!*

*doar pentru o perioadă limitată de timp

5 Indicii că el este bărbatul potrivit pentru tine

Îl voi găsi vreodată?

Toate femeile visează la o relație de vis, alături de un bărbat despre care pot spune:

E perfect pentru mine!

O minoritate norocoasă chiar reușește să găsească acel bărbat, însă majoritatea femeilor care se avântă în căutarea lui se confruntă cu multă nefericire.

Decât să te pierzi în detalii inutile, mai bine să ții cont de cele 5 mari repere care îți arată dacă ai găsit sau nu bărbatul potrivit pentru tine.

Care sunt aceste 5 indicii?

Completează formularul de mai jos și descarcă complet gratuit eBook-ul:

Cât de fericită ești?

Aspirația către o relație de cuplu fericită este profund întipărită în sufletul nostru de femei. Acest domeniu atât de delicat poate aduce multă bucurie, dar și multă nefericire în viața noastră.

De ce nefericire? Pentru că de multe ori nu ne dăm seama de la început cu cine avem de-a face sau nu cântărim bine dacă acea relație ar putea avea sau mai are un viitor frumos.

Este de datoria noastră, a fiecărei femei, să fim atente și să evaluăm sincer dacă un bărbat este sau nu potrivit pentru noi, evitând astfel multe deziluzii și răni care ar putea să apară în viața noastră sentimentală.

Bună, draga mea!

Sunt Beatrice Filip, trainer de feminitate și, de mai bine de 7 ani, susțin diverse evenimente, programe și cursuri dedicate femeilor, dar și cuplurilor.

Am conceput acest eBook special pentru tine, pentru a-ți oferi cele mai importante repere de care ai nevoie pentru a chema, a cunoaște și a păstra în viața ta bărbatul cel mai potrivit pentru tine.

Fiind vorba despre bărbați, nu am vrut să mă arunc singură într-o analiză a universului masculin, așa că am apelat la feedback-ul bunului meu prieten Theodor Pop, trainer de masculinitate.

Contribuția lui inspirată la acest eBook completează viziunea mea cu un punct de vedere masculin, care ne deschide porțile către culisele psihologiei bărbaților.

Deoarece abia am lansat această carte în format electronic, am hotărât să ți-o oferim cadou! Așadar, acest eBook este gratuit pentru o perioadă foarte limitată, după care îl vei putea achiziționa doar contra-cost.

Profită de această ocazie! Completează formularul de mai jos si descarcă eBook-ul gratuit chiar acum!

Vei primi automat pe email un link de unde vei putea descărca eBook-ul! Verifică și folderele UPDATE, PROMOTIONS sau SPAM.

Completează formularul de mai jos si descarcă eBook-ul gratuit chiar acum!

Vei primi automat pe email un link de unde vei putea descărca eBook-ul! Verifică și folderele UPDATE, PROMOTIONS sau SPAM.