Felicitări, draga mea!

Ți-am trimis ebook-ul pe email!

S-ar putea să dureze câteva minute și te rog să verifici și folderele UPDATES, PROMOTIONS sau SPAM. Eventual mută emailul în INBOX pentru a-l găsi mai ușor.

P.S. Mai am o surpriză! Fiindcă ai ajuns aici, beneficiezi acum de o șansă unică!

Ai acces pe viață la masterclass-ul despre iertare cu doar 49 lei!

DISCOUNT 75% 197 lei 49 lei

Atenție! Această ofertă este valabilă doar acum, timp de 20 de minute!

MasterClass

Puterea Vindecătoare a

Iertării Dumnezeiești


Această ofertă expiră când cronometrul ajunge la zero!

Iertarea este soluția!

Știai că cea mai răspândită și mai serioasă cauză a bolilor și problemelor de sănătate, cu care oamenii se confruntă, este refuzul sau incapacitatea de a ierta?

Acest blocaj de care uneori ne agățăm cu mult patos, este una dintre marile cauze ale nefericirii și scade foarte mult calitatea vieții pe toate planurile.
Din fericire, iertarea nu este deloc greu de îmbrățișat, este chiar o înclinație naturală a sufletului atunci când ființa umană apelează ajutorul divin.

Odată ce începem să iertăm, acest act devine din ce în ce mai ușor și suntem eliberați de o multitudine de regrete, resentimente, frici și alte emoții nefaste.
Iertarea este cheia care deschide porțile inimii și care ne transformă viața profund.

În plus, după ce ne reamintim cum să iertăm și gustăm acea pace și împlinire, iertarea devine chiar reflex, pentru că este una dintre căile cele mai rapide către fericire iar inima noastră știe aceasta.

Cel mai frumos cadou este iertarea...” Maica Tereza

ACESTĂ OFERTĂ EXPIRĂ ÎN...


UITE CE ȚI-AM PREGĂTIT

Vei primi toate materialele de care ai nevoie pentru a înțelege și a pune chiar acum în practică tehnica iertării și a obține rezultatele dorite.

  • Workshop despre Iertare: Repere biologice, psihologice și spirituale (54 min)
  • Workshop explicativ, cu tot ceea ce e necesar să cunoști pentru a putea realiza tehnica, cu maxim de rezultate (21 min)
  • Tehnica propriu-zisă a iertării, meditație ghidată în format audio (25 min)
  • Material scris, rezumat cu cele mai importante noțiuni legate de iertare
  • Resurse, materiale și recomandări (filme, cărți etc.) care te vor ajuta să înțelegi din ce în ce mai bine, din multiple perspective, puterea binefăcătoare a iertării dumnezeiești.

Beneficiezi de acces pe viață, într-o platformă online securizată, la tot conținutul acestui program!

NU RATA ACEASTĂ ȘANSĂ UNICĂ

Cumpără acest curs complet despre iertare cu doar 49 lei în următoarele 20 minute. Aceasta este, cel mai probabil, singura dată când vei beneficia de acest preț modic, așa că grăbește-te!

În rugăciunea Tatăl nostru se spune:

”Și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri...”

Am incercat din răsputeri să-mi stăpânesc lacrimile, dar până la urmă am izbuncnit în plâns… Mă simt mult mai ușoară, mai liniștită… Îmi simt sufletul curat, purificat și recunăscător pentru toate lecțiile pe care le-am avut de învățat! Vă mulțumesc din suflet!

Violeta

Într-adevăr, iertarea e un cadou pe care ni-l facem nouă înșine. Vă mulțumesc din toată inima pentru munca voastră, pentru implicarea și susținerea voastră necondiționată și mulțumesc Bunului Dumnezeu că v-a trimis pe strada mea. Să fiți binecuvântați!

Mihaela

ACESTĂ OFERTĂ EXPIRĂ ÎN...