🟢 ÎNSCRIERILE SUNT ACUM DESCHISE

Cercul Femeilor Inițiate

Masterclass de feminitate

PROGRAM ONLINE DE FEMINITATE AUTENTICĂ

Doar pentru femeile care vor să iubească
și să fie iubite dumnezeiește

*Ți-am pregătit cel mai bun preț la care te poți înscrie vreodată! Locurile sunt limitate!

Înscrierile mai sunt deschise doar:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Oare a uitat femeia să mai fie Femeie?

Femeia este o ființă spirituală prin însăși natura ei, având acces la dimensiunile misterioase și profunde ale sufletului și ale creației.

💃 Vrei să devii acea femeie exemplară care să știe să inspire și să trezească sufletul prin feminitatea ei, prin inteligența, cultura, creativitatea, umorul molipsitor, prin grația mișcărilor și a vorbelor ei?

💃 Vrei să devii acea versiune la care visezi? Acea femeie fericită care știe să impregneze tot ceea ce o înconjoară cu parfumul îmbătător al feminității ei? 

💃 Vrei să-ți recapeți demnitatea și să închei șirul relațiilor nefericite și toxice?

💃 Vrei să debordezi de sănătate, de încredere în tine, de jucăușenie, de bucurie?

💃 Vrei să-ți regăsești echilibrul profund, să devii o femeie împlinită și întreagă accesând toate arhetipurile sufletești?

Vino alături de noi…

Comunitatea noastră

În cadrul comunității noastre

Te invităm în Cercul Femeilor Inițiate, o comunitate vibrantă de femei care doresc să învețe cum să își cultive calitățile și să își îmbrățișeze întreaga lor putere feminină. 

Înainte de a fi mame, soții, angajate, fiice, prietene, suntem toate femei, și acesta este marele dar pe care merităm să îl dăruim, atât lumii, cât și nouă însene.

Vom realiza împreună tehnici și metode simple, foarte frumoase și rapide care te vor ajuta enorm să îți trezești și să îți descoperi pe deplin feminitatea în toate formele și nuanțele ei.

Află acum cât de ușor poți deveni o femeie fascinantă, radioasă, plină de mister, senzualitate și din ce în ce mai înțeleaptă. Toate acele emoții supărătoare, insecuritățile, fricile, neîmplinirile se pot evapora ca prin farmec atunci când ne cunoaștem propria natură feminină și când aplicăm metodele potrivite. 

Vei participa la întâlnirile Cercului Femeilor Inițiate alături de Beatrice, care te va ghida pas cu pas astfel încât tu să obții rezultate excepționale de-a lungul celor 7 luni de curs, în care vei descoperi Arta Feminității. 

În plus, vei primi răspunsuri la toate întrebările legate de cursuri, tehnicile pe care le practicăm, feminitate și vei putea face relatări în cadrul grupului suport, de pe WhatsApp!

Bună, dragile mele!

Sunt Beatrice Filip, facilitator, trainer de feminitate și fondatoarea programului de dezvoltare personală Cercul Femeilor Inițiate, unde susțin practici inițiatice de amplificare a feminității și a senzualității pentru sute de femei. 

În urmă cu 13 ani am început să practic yoga și să particip la numeroase grupuri și cursuri de feminitate, în București, Londra, Paris, Copenhaga. 

Am cercetat perspectiva mai multor tradiții spirituale, urmărind să-mi expansionez orizonturile, să-mi dezvolt înțelegerea și cunoașterea cu privire la ce înseamnă să fii o femeie trezită, inițiată.

Astfel, am descoperit că dorința mea cea mai ardentă este să mă trezesc pe deplin ca Femeie. Am învățat alături de sute de femei să-mi accesez potențialul și puterea creatoare pentru a mă vindeca și pentru a crește din punct de vedere spiritual.

Am descoperit alături de minunatele femei, cu care am lucrat apoi în cadrul webinariilor și workshopurilor, cursurilor susținute de-a lungul timpului, că a fi mai mereu în energia noastră feminină, și chiar a o amplifica în contact cu alte femei, trezește în noi o misterioasă și gigantică forță interioară, care ne ajută chiar să îl descoperim într-un anumit fel tainic pe Dumnezeu.

Minunate Femei, puterea noastră cea mai mare este Credința în Dumnezeu!

Despre ce vom vorbi în cadrul acestui MasterClass

Fiecare etapă reprezintă o treaptă care ne conduce către noi dimensiuni ale feminității noastre:

Arta Regăsirii

Ne vom cunoaște profund, pe toate planurile ființei noastre și ne vom regăsi în felul acesta feminitatea

ღ Descoperim cei 7 centri energetici, sau chakra-e, rolul fiecăruia în ființa noastră, modalități, tehnici și exerciții, mișcări și gesturi aparținând mai multor stiluri de dans menite să ne ajute să ne conectăm la vibrația specifică fiecărui centru de forță, pentru a ne retrezi astfel calitățile feminine specifice fiecăruia.

ღ Vom descoperi, prin metode și tehnici adecvate, cum să amplificăm încrederea și să clădim o relație din ce în ce mai stabilă, în care să ne simțim în siguranță.

ღ Abordăm teme diverse despre feminitate, conștientizarea și trezirea ei, realizăm tehnici taoiste de control a energiilor și emoțiilor, diferite tehnici de respirație care ne relaxează și ne ne liniștesc mintea. 

Arta Înfloririi

Odată ce am început să cunoaștem din marile taine ale feminității, după ce ne-am regăsit și ne-am reconectat la puterea noatră interioară, sufletul începe să se deschidă și putem manifesta toate acele comori până acum ascunse în profunzimile ființelor noastre

ღ Vom descoperi arhetipurile feminine și cele masculine și vom învăța modalități prin care putem stabili care este arhetipul cel mai dinamizat în ființa noastră, dar și a iubitului nostru, reușind apoi să manifestăm calitățile noastre arhetipale în cadrul unei relații ce va deveni din ce în ce mai împlinitoare și mai înfloritoare.

ღ Vom explora una dintre marile taine ale naturii feminine – MENSTRUAȚIA. Discutăm despre tehnici și plante de leac care ne ajută să eliminăm pentru totdeauna sindromul premenstrual, cu toate neplăcerile lui, ajutându-ne asfel să fim echilibrate, fericite și strălucitoare în fiecare zi a lunii.

 

Arta Inițierii

Acum suntem cu adevărat pregătite să împărtășim cu toți ceilalți, dar în special cu bărbații din viețile noastre, toate tainele pe care le-am descoperit, toate energiile înfloritoare și fermecătoare pe care le-am retrezit, devenind astfel femeile initiate care își făuresc propriul destin fericit

ღ Pătrundem și în misterele astrologiei feminine și de cuplu, aflând în felul acesta cum ne influențează astrele pe noi și relațiile cu ceilalți.

ღ Vom studia hormonii și modul în care aceștia ne influențează atât pe noi, cât și relația de cuplu, fără ca noi să știm prea bine cum și în ce fel.

ღ Învățăm arta intimității, aducând astfel în sfera relației un suflu nou, binefăcător, care trezește pasiunea, ne reaprinde dorințele și amplifică încredere, conexiunea și comunicarea.

Cum este structurat acest Masterclass de Feminitate

Programul este structurat pe durata a 7 luni, iar fiecare luna de curs abordează un subiect specific al feminității atât din punct de vedere teoretic, cât și practic prin realizare la unison a unui program practic zilnic, timp de 21 de zile, cu susținere directă zilnică din partea lui Beatrice.

Luna 1 - Erotismul și afectivitatea

🎥 sex vs. EROTISM
🎥 Nevoile noastre emoționale și intelepciunea inimii
🎥 Erotismul masculin din perspectiva feminină
🎥 Frumusețea, armonia și farmecul feminin
🎥 Arta de a îmbrățișa
🎥 Masajul sânilor

Vom realiza împreună o practică zilnică, la Unison pentru sănătatea și înflorirea sânilor și deschiderea inimii spirituale.

Luna 2 - Erotismul și controlul energiilor

🎥 Femeia super-erotică. Fanteziile erotice feminine
🎥 Cum să facem dragoste dumnezeiește
🎥 Controlul energiilor erotice. Provocări și soluții
🎥 Efectele benefice ale fuziunilor amoroase bazate pe erotism sacru
🎥 Aspecte esențiale despre yoni-ul (vaginul) nostru minunat
🎥 Cele 12 tipuri de orgasm pe care le poate experimenta o femeie
🎥 Arta transfigurării. Ritual de autotransfigurare.

Vom realiza împreună o practică zilnică, la Unison de control a energiei erotice feminine și sănătate perfectă a organelor sexuale feminine.

Luna 3 - Comunicarea și intimitatea în cuplu

🎥 Noi în oglinzile relațiilor
🎥 Masajul erotic
🎥 Cum să facem dragoste în mod sacru
🎥 Metoda Karezza
🎥 Iubirea devoțională
🎥 Iubirea romantică

Vom realiza împreună o practică zilnică, la Unison, de atragere în ființa noastră a energiei iertării dumnezeiești pe care o direcționam mai apoi către iubitul nostru (actual sau foștii iubiți). Urmărim astfel să vindecăm relația din noi și Supremul Masculin.

Luna 4 - Cunoașterea naturii masculine

🎥 Arhetipurile sufletești masculine: Regele, Amantul, Eroul, Magicianul
🎥 Rolul ei și rolul lui
🎥 Misterele conștiinței
🎥 Nevoile masculine
🎥 Cum să ne pregătim pentru o întâlnire minunată cu iubitul ideal al inimilor noastre

Vom realiza împreună, la Unison, o metodă magică de atragere gradată în viață noastră a iubitului ideal.* Această metodă se poate realiza și de către femeile care au deja un iubit și își doresc o relație ideală cu el.

Luna 5 - Abundența și prosperitatea pe toate planuri

🎥 Abundența și prosperitatea pe toate planurile
🎥 Abundența și prosperitatea. Atributele și legi dumnezeiești
🎥 Metoda succesului
🎥 Cum punem în practică legea dăruirii oculte
🎥 Arta de a respira conștient
🎥 Elemente inițiatice despre Arhangheli

Vom realiza împreună o practică zilnică, la Unison de atragere a abundenței și a prosperității pe toate planurile în viața noastră.

Luna 6 - Anatomia subtil-energetică și Yoga Feminității

🎥 Anatomia subtil-energetică. Cei 7 centrii de forță: Muladhara, Swadisthana, Manipurai, Anahata, Vishuddha, Ajna, Sahasrara (3 lectii)
🎥10 metode de amplificare a stării de vitalitate
🎥 Intuiția feminină
🎥 Arta consacrării, prin care ne punem în acord cu voința divină

Vom realiza împreună o practică zilnică, la Unison, de Yoga Feminității care ne ajută să devenim mult mai conștiente și să amplificăm toate calitățile noastre feminine.

Luna 7 - Arhetipurile sufletești feminine

🎥 Eternul feminin (3 lecții)
🎥 Prietenia și suroritatea într-un grup de femei
🎥 Arhetipurile sufletești. Roluri vs. arhetipuri
🎥 Arhetipurile sufletesti feminine: Mama, Creatoarea, Regina, Fascinatoarea, Iubita Ideală, Prințesa, Eroina, Aventuriera, Catalizatoarea, Inițiatoarea, Magiciana, Femeia-Copil

După ce vom descoperi fiecare dintre noi arhetipul pe care îl manifestăm predominant, vom realiza împreună o practică zilnică, la Unison de comuniune cu energia pură a acestor arhetipuri.

Femeia Inițiată este:

 • • Sigură pe ea și încrezătoare în feminitatea ei
  • Stăpână pe emoțiile și reacțiile ei
  • Dezinhibată și pasională în intimitate
  • Deschisă într-un mod elevat față de iubire
  • Atentă la alegerile și comportamentele ei
  • Intuitivă și receptivă la vocea inimii
  • O mare  iubitoare a adevărului și nu face compromisuri
  • Fidelă principiilor și idealurilor înalte

Alătură-te Cercului Femeilor Inițiate pentru a afla cum poți să îți amplifici și să îți duci calitățile feminine pe culmi nebănuite! 

Drumul către feminitatea la superlativ începe acum!

*Ți-am pregătit cel mai bun preț la care te poți înscrie vreodată! Locurile sunt limitate!

...și mai avem o surpriză pentru voi

Bună! Sunt Theodor Pop!

Sunt fondatorul programului Calea Bărbatului Conștient, contrapartea bărbătească a Cercului Femeilor Inițiate.

În ultimii 15 ani, am consiliat și am lucrat cu peste 2500 de bărbați ca trainer de masculinitate și mentor.

De asemenea, susțin de peste 7 ani cursuri pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate în țară și străinătate pentru bărbați, pentru femei și cupluri. Pe parcursul activității mele, am avut ocazia să lucrez cu peste 300 de cupluri cu care am soluționat cu succes diverse probleme și provocări relaționale. Această experiență stă la baza programelor prin care ofer soluții, secrete pentru îmbunătățirea vieții de cuplu și reîmprospătarea relațiilor de iubire.

Este o mare bucurie să fiu invitat de Beatrice în cadrul acestui curs exceptional de revelare a feminității, unde îmi doresc să vă împărtășesc viziunea mea și a altor mii de bărbați despre ce înseamnă o femeie puternică, trezită și irezistibilă, și cât de mare nevoie avem de astfel de femei în viața noastră!

Beneficiezi acum de cea mai bună ofertă!

Programul lunii februarie a început joi, 8 februarie.

Beneficiezi acum de cel mai bun preț la înscrierea în programul

Cercul Femeilor Inițiate

Înscrierile sunt momentan închise!
Înscrie-te pe lista de așteptare și te vom anunța noi.

Înscrie-te în Cercul Femeilor Inițiate și vei primi:

Cum se va desfășura programul:

 

Cursul se va desfășura pe o perioadă de 7 luni, iar în fiecare lună vom aborda un subiect specific Artei Feminității.

Vei avea acces în fiecare lună la o serie de lecții teoretice (minim 5/ lună) care dezvoltă subiectul respectiv.

Vom realiza lunar împreună, la unison, un program practic zilnic, timp de 21 zile, pentru dezvoltarea și amplificarea acelor calități feminine unice.

Vei avea acces într-un grup suport de WhatsApp unde vei beneficia de ghidare directă zilnică din partea lui Beatrice.

3 sesiuni LIVE de întrebări și răspunsuri pe lună cu Beatrice

♥ Sesiuni speciale de Întrebări și Răspunsuri cu Theodor Pop, trainer de masculinitate și alți traineri din Academia THEOS

Acces la un grup Privat de suport pe WhatsApp

Invitații la Tabere mixte și de feminitate – doar în cadrul comunității THEOS

Invitații la întâlniri speciale și Ritualuri Exclusive împreună cu bărbații din programul Calea Bărbatului Conștient

Vei avea acces la toate materialele și înregistrările prin platforma noastră online securizată, pe toată durata cursului (sau pe viață, dacă alegi acel pachet).

Vei primi în plus următoarele bonusuri:

BONUS 1 [Webinar] Ce vor bărbații de la iubitele lor?

BONUS 2 [Webinar] 5 secrete pentru a reaprinde pasiunea în relația de cuplu

BONUS 3 [Workshop] Compatibilitatea în relația de cuplu

BONUS 4 Curs de meditație avansată cu Theodor Pop

Iar dacă te înscrii până marți 28 noiembrie, la ora 23:59, vei primi COMPLET GRATUIT încă 3 extra-bonusuri, în valoare de 2400 lei !!!

EXTRA-BONUS 4 [Workshop] Emoțiile și vulnerabilitatea

EXTRA-BONUS 5 [Metoda practica] Controlul emoțiilor cu ajutorul respirației

EXTRA-BONUS 6 [Webinar] Controlul energiilor creatoare feminine

Valoarea totală reală a tot ceea ce primești în Cercul Femeilor Inițiate este de:

12,450 lei (~2,500 EUR)

Dar tu nu vei plăti nici 2500€, nici 1000€, ci sub 2100 lei în 7 rate lunare.

Adica 297 lei / lună timp de 7 luni (2079 lei în total)

Și dacă alegi să faci plata integrală, beneficiezi de o extra-reducere suplimentară

2079 1700 lei pentru toate cele 7 luni

Acces curs integral

Curs 7 luni ianuarie-iulie
Lei2097
Lei 1700
 • Acces integral la cursul de 7 luni
 • 3 workshop-uri BONUS
 • Pachet 3 cursuri EXTRA-BONUS

Acces lunar

Începând cu luna ianuarie
Lei 297
 • Acces în program cu plată lunară
 • 3 workshop-uri BONUS
 • Pachet 3 cursuri EXTRA-BONUS

Programul lunii februarie a început pe februarie!

Programul practic din luna decembrie începe luni 11 decembrie și durează 21 zile.

Înscrierile se închid duminică 10 decembrie, la ora 23:59. Mai sunt doar:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Abonament lunar

Începând cu luna august
Lei 200
 • Acces 1 luna în program
 • 3 workshop-uri BONUS
 • Pachet 3 cursuri EXTRA-BONUS

Pachet 4 luni

Lunile august-noiembrie
Lei800
Lei 640
 • Acces 4 luni în program
 • 3 workshop-uri BONUS
 • Pachet 3 cursuri EXTRA-BONUS
RECOMANDAT

Pachet 12 luni

Lunile august '23 - iulie '24
Lei2400
Lei 1620
 • Acces 12 luni în program
 • 3 workshop-uri BONUS
 • Pachet 3 cursuri EXTRA-BONUS

Grăbește-te! Perioada de înscrieri se închide foarte curând!

Atenție! Această ofertă expira miercuri, 2 august, la ora 23:59 și cele 3 extra-bonusuri cadou (în valoare de aprox. 2400 lei) vor dispărea definitiv.

Zile
Ore
Minute
Secunde

*Ți-am pregătit cel mai bun preț la care te poți înscrie vreodată! Locurile sunt limitate!

Abonament lunar

Începând cu luna august
Lei 200
 • Acces 1 luna în program
 • 3 workshop-uri BONUS

Pachet 4 luni

Lunile august-noiembrie
Lei800
Lei 640
 • Acces 4 luni în program
 • 3 workshop-uri BONUS
RECOMANDAT

Pachet 12 luni

Lunile august '23 - iulie '24
Lei2400
Lei 1620
 • Acces 12 luni în program
 • 3 workshop-uri BONUS

Grăbește-te! Perioada de înscrieri se închide foarte curând!

Atenție! Înscrierile se închid definitiv marți 8 august, la ora 23:59!

Zile
Ore
Minute
Secunde

*Ți-am pregătit cel mai bun preț la care te poți înscrie vreodată! Locurile sunt limitate!

Perioada de înscrieri s-a încheiat!

Pentru mai multe informații, contactează-ne:

E-mail: contact@theodorpop.com

Telefon: +40 747 342 461

Relatări ale minunatelor femei cu care am lucrat

Contactează-ne

Pentru mai multe detalii, te invităm să ne contactezi

Telefon: +40 747 342 461

E-mail: contact@theodorpop.com

Contact

Dacă ai întrebări despre acest program, te invităm să o contactezi pe Beatrice.

📞 +40 731 810 555

sau scrie-ne un email la: contact@theodorpop.com