🟢 Lista de așteptare este deschisă

Cercul Femeilor Inițiate

PROGRAM ONLINE DE FEMINITATE AUTENTICĂ

Cercul Femeilor Inițiate

VINO ALĂTURI DE NOI!

Doar pentru femeile care vor să iubească
și să fie iubite dumnezeiește

*Ți-am pregătit cel mai bun preț la care te poți înscrie vreodată!

Locurile sunt limitate!

Oare a uitat femeia să mai fie Femeie?

Femeia este o ființă spirituală prin însăși natura ei, având acces la dimensiunile misterioase și profunde ale sufletului și ale creației.

💃 Vrei să devii acea femeie exemplară care să știe să inspire și să trezească sufletul prin feminitatea ei, prin inteligența, cultura, creativitatea, umorul molipsitor, prin grația mișcărilor și a vorbelor ei?

💃 Vrei să devii acea versiune la care visezi? Acea femeie fericită care știe să impregneze tot ceea ce o înconjoară cu parfumul îmbătător al feminității ei? 

💃 Vrei să-ți recapeți demnitatea și să închei șirul relațiilor nefericite și toxice?

💃 Vrei să debordezi de sănătate, de încredere în tine, de jucăușenie, de bucurie?

💃 Vrei să-ți regăsești echilibrul profund, să devii o femeie împlinită și întreagă accesând toate arhetipurile sufletești?

Vino alături de noi…

Comunitatea noastră

În cadrul comunității noastre

Te invităm în Cercul Femeilor Inițiate, o comunitate vibrantă de femei care doresc să învețe cum să își cultive calitățile și să își îmbrățișeze întreaga lor putere feminină. 

Înainte de a fi mame, soții, angajate, fiice, prietene, suntem toate femei, și acesta este marele dar pe care merităm să îl dăruim, atât lumii, cât și nouă însene.

Vom realiza împreună tehnici și metode simple, foarte frumoase și rapide care te vor ajuta enorm să îți trezești și să îți descoperi pe deplin feminitatea în toate formele și nuanțele ei.

Află acum cât de ușor poți deveni o femeie fascinantă, radioasă, plină de mister, senzualitate și din ce în ce mai înțeleaptă. Toate acele emoții supărătoare, insecuritățile, fricile, neîmplinirile se pot evapora ca prin farmec atunci când ne cunoaștem propria natură feminină și când aplicăm metodele potrivite. 

În fiecare Joi, de la ora 7 PM, vei participa la întâlnirile Cercului Femeilor Inițiate alături de Beatrice și Paula, care te vor ghida pas cu pas astfel încât tu să obții rezultate excepționale de-a lungul celor 3 module de curs, în care vei descoperi Arta Revelării Feminității. 

În plus, vei primi răspunsuri la toate întrebările legate de cursuri, tehnicile pe care le practicăm, feminitate și vei putea face relatări în cadrul grupurilor private, de suport, de pe WhatApp și Facebook!

Fă cunoștință cu trainerii tăi!

Sunt Beatrice Filip!

Sunt autor și trainer în cadrul Academiei THEOS și cofondatoarea programului “Cercul Femeilor Inițiate”, unde predau și sustin metode inițiatice de amplificare a feminității și a senzualității pentru sute de femei.

În urmă cu 10 ani am început să practic yoga și să particip la numeroase grupuri și cursuri de feminitate, în București, Londra, Paris, Copenhaga. 

Am cercetat perspectiva mai multor tradiții spirituale, urmărind să-mi expansionez cunoașterea cu privire la ce înseamnă să fii o femeie trezită, inițiată. Astfel, am descoperit că dorința mea cea mai ardentă este să mă trezesc pe deplin ca Femeie. 

Minunate Femei, puterea noastră cea mai mare este feminitatea desăvârșită!

Sunt Paula Dafinoiu!

De 7 ani sunt trainer de feminitate și dezvoltare personală și sunt cofondatoarea programului “Cercul Femeilor Inițiate” din cadrul Academiei THEOS.

De aproape 15 ani practic diferite forme de yoga, printre care și Tantra Yoga, iar rezultatele personale m-au convins cu ușurință de autenticitatea informațiilor și cunoștințelor pe care le-am dobândit. 

În ultimii ani am susținut workshop-uri și conferințe pe teme de feminitate, dezvoltare personală și spirituală – în București și în mai multe orașe din țară și străinătate.

Minunate femei, nu uitați niciodată că o femeie este cu adevărat frumoasă doar atunci când iubește!

Cursul este structurat în 3 module a câte 4 luni. ​​

Fiecare modul reprezintă o treaptă care ne conduce către noi dimensiuni ale feminității noastre:

Modulul 1

Arta Regăsirii

Ne vom cunoaște profund, pe toate planurile ființei noastre și ne vom regăsi în felul acesta feminitatea

ღ Descoperim cei 7 centri energetici, sau chakra-e, rolul fiecăruia în ființa noastră, modalități, tehnici și exerciții, mișcări și gesturi aparținând mai multor stiluri de dans menite să ne ajute să ne conectăm la vibrația specifică fiecărui centru de forță, pentru a ne retrezi astfel calitățile feminine specifice fiecăruia.

ღ Vom descoperi, prin metode și tehnici adecvate, cum să amplificăm încrederea și să clădim o relație din ce în ce mai stabilă, în care să ne simțim în siguranță.

ღ Abordăm teme diverse despre feminitate, conștientizarea și trezirea ei, realizăm tehnici taoiste de control a energiilor și emoțiilor, diferite tehnici de respirație care ne relaxează și ne ne liniștesc mintea. 

Modulul 2

Arta Înfloririi

Odată ce am început să cunoaștem din marile taine ale feminității, după ce ne-am regăsit și ne-am reconectat la puterea noatră interioară, sufletul începe să se deschidă și putem manifesta toate acele comori până acum ascunse în profunzimile ființelor noastre

ღ Vom descoperi arhetipurile feminine și cele masculine și vom învăța modalități prin care putem stabili care este arhetipul cel mai dinamizat în ființa noastră, dar și a iubitului nostru, reușind apoi să manifestăm calitățile noastre arhetipale în cadrul unei relații ce va deveni din ce în ce mai împlinitoare și mai înfloritoare.

ღ Vom explora una dintre marile taine ale naturii feminine – MENSTRUAȚIA. Discutăm despre tehnici și plante de leac care ne ajută să eliminăm pentru totdeauna sindromul premenstrual, cu toate neplăcerile lui, ajutându-ne asfel să fim echilibrate, fericite și strălucitoare în fiecare zi a lunii.

 

Modulul 3

Arta Inițierii

Acum suntem cu adevărat pregătite să împărtășim cu toți ceilalți, dar în special cu bărbații din viețile noastre, toate tainele pe care le-am descoperit, toate energiile înfloritoare și fermecătoare pe care le-am retrezit, devenind astfel femeile initiate care își făuresc propriul destin fericit

ღ Pătrundem și în misterele astrologiei feminine și de cuplu, aflând în felul acesta cum ne influențează astrele pe noi și relațiile cu ceilalți.

ღ Vom studia hormonii și modul în care aceștia ne influențează atât pe noi, cât și relația de cuplu, fără ca noi să știm prea bine cum și în ce fel.

ღ Învățăm arta intimității, aducând astfel în sfera relației un suflu nou, binefăcător, care trezește pasiunea, ne reaprinde dorințele și amplifică încredere, conexiunea și comunicarea.

Femeia Inițiată este:

 • • Sigură pe ea și încrezătoare în feminitatea ei
  • Stăpână pe emoțiile și reacțiile ei
  • Dezinhibată și pasională în intimitate
  • Deschisă într-un mod elevat față de iubire
  • Atentă la alegerile și comportamentele ei
  • Intuitivă și receptivă la vocea inimii
  • O mare  iubitoare a adevărului și nu face compromisuri
  • Fidelă principiilor și idealurilor înalte

Alătură-te Cercului Femeilor Inițiate pentru a afla cum poți să îți amplifici și să îți duci calitățile feminine pe culmi nebănuite! 

Drumul către feminitatea la superlativ începe acum!

*Ți-am pregătit cel mai bun preț la care te poți înscrie vreodată! Locurile sunt limitate!

...și mai avem o surpriză pentru voi

Bună! Sunt Theodor Pop!

Sunt fondatorul programului Calea Bărbatului Conștient, contrapartea bărbătească a Cercului Femeilor Inițiate.

În ultimii 12 ani, am consiliat și am lucrat cu peste 2300 de bărbați ca trainer de masculinitate și mentor.

De asemenea, susțin de peste 7 ani cursuri pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate în țară și străinătate pentru bărbați, pentru femei și cupluri. Pe parcursul activității mele, am avut ocazia să lucrez cu peste 300 de cupluri cu care am soluționat cu succes diverse probleme și provocări relaționale. Această experiență stă la baza programelor prin care ofer soluții, secrete pentru îmbunătățirea vieții de cuplu și reîmprospătarea relațiilor de iubire.

Este o mare bucurie să fiu invitat de Beatrice și Paula lunar în cadrul acestui curs exceptional de revelare a feminității, unde îmi doresc să vă împărtășesc viziunea mea și a altor mii de bărbați despre ce înseamnă o femeie puternică, trezită și irezistibilă, și cât de mare nevoie avem de astfel de femei în viața noastră!

Beneficiezi acum de cea mai bună ofertă!

Beneficiezi acum de cel mai bun preț la înscrierea în programul

Cercul Femeilor Inițiate

Grăbește-te! Înscrierile se închid definitiv luni, 6 decembrie!

Înscrierile sunt momentan închise!
Înscrie-te pe lista de așteptare și te vom anunța noi.

Înscrie-te în Cercul Femeilor Inițiate și vei primi:

Înscrie-te în Cercul Femeilor Inițiate și vei primi:

 

4 ședințe pe lună, online pe ZOOM, în fiecare marți
(Valoare: 350 lei)

Access gratuit la Workshop-uri exclusive cu trainerii Academiei THEOS și invitații lor
(Valoare: 450 lei)

Acces nelimitat la toate materialele predate lunar prin platforma noastră online secretă, pe toată durata abonamentului activ
(Valoare: 3,500 lei)

Sesiuni speciale de Întrebări și Răspunsuri cu Theodor Pop, trainer de masculinitate
(Valoare: 650 lei)

Acces la un grup Privat de suport pe WhatsApp
(Valoare: neprețuită)

Invitații la Tabere mixte și de feminitate – doar în cadrul comunității THEOS
(Valoare: 1,000 lei)

Invitații la întâlniri speciale și Ritualuri Exclusive împreună cu bărbații din programul Calea Bărbatului Conștient
(Valoare: 300 lei)

Valoarea totală:

Valoarea totală reală a tot ceea ce primești în Cercul Femeilor Inițiate este de:

8,800 lei (~1,800 EUR)

Dar acum investiția ta este de numai:

1000 lei/lună

350 lei/lună

Vei primi în plus următoarele bonusuri:

BONUS 1 [Webinar] Ce vor bărbații de la iubitele lor?
Valoare: 650 lei

BONUS 2 [Webinar] 5 secrete pentru a reaprinde pasiunea în relația de cuplu
Valoare: 750 lei

BONUS 3 [Workshop] Compatibilitatea în relația de cuplu
Valoare: 600 lei

BONUS 4 [Webinar] Femeia, pe înțelesul bărbaților
Valoare: 550 lei

Iar dacă te înscrii până luni, 28 martie, la ora 23:59, vei primi încă 4 extra-bonusuri, în valoare de 2450 lei, COMPLET GRATUIT!!!

EXTRA-BONUS 5 [Webinar] Extazul feminin
Valoare: 650 lei

EXTRA-BONUS 6 [Workshop] Emoțiile și vulnerabilitatea
Valoare: 550 lei

EXTRA-BONUS 7 [Metoda practica] Controlul emoțiilor cu ajutorul respirației
Valoare: 550 lei

EXTRA-BONUS 8 [Webinar] Controlul energiilor creatoare feminine
Valoare: 700 lei

Valoarea totală:

Valoarea totală reală a tot ceea ce primești în Cercul Femeilor Inițiate este de: 

8,800 lei (~1,800 EUR)

Dar acum investiția ta este de numai:

1000 lei/lună

350 lei/lună

Abonament lunar

Începând cu luna aprilie
Lei 170 pe lună
 • Acces complet la program
 • 4 bonusuri video excepționale

Pachet 4 luni

150 lei / lună x 4 luni
Lei680
Lei 600 per pachet de 4 luni
 • Acces complet la program
 • 4 bonusuri video excepționale
RECOMANDAT

Pachet 12 luni

120 lei / lună x 12 luni
Lei2040
Lei 1440 pe lună
 • Acces complet la program
 • 4 bonusuri video excepționale

Grăbește-te! Perioada de înscrieri se închide foarte curând!

Zile
Ore
Minute
Secunde

*Ți-am pregătit cel mai bun preț la care te poți înscrie vreodată! Locurile sunt limitate!

Relatări ale minunatelor femei cu care am lucrat

Contactează-ne

Pentru mai multe detalii, te invităm să o contactezi pe Beatrice.

📞 +40 731 810 555

sau scrie-ne un email la: contact@theodorpop.com

Contact

Dacă ai întrebări despre acest program, te invităm să o contactezi pe Beatrice.

📞 +40 731 810 555

sau scrie-ne un email la: contact@theodorpop.com